Doç. Dr. Seda Kundak yürütücülüğünde Tekirdağ’da düzenlenen Afet Lojistiğinin Mekansal Hiyerarşik Yapılandırması Çalıştayı tamamlandı.
İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yürütülen “Afet Lojistiğinin Mekansal Hiyerarşik Yapılandırması” konulu TÜBİTAK Projesi kapsamında Tekirdağ ilimizde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili İl Müdürlüğümüz ev sahipliğinde bir Çalıştay düzenlendi.
28.03.2018 tarihinde Trakya Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda düzenlenen Çalıştaya İstanbul Teknik Üniversitesinden proje yürütücüsü Doç. Dr. Seda KUNDAK ve proje ekibi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Belediye Başkanlıklarından temsilciler ile İl Müdürlüğümüzden konuyla ilgili personeller katılım sağladı.
Çalıştayda katılımcılarla, 3 yılık bir dönemi kapsayan (2015 – 2018) proje kapsamında Tekirdağ il ve ilçelerine yönelik afet riskleri, yönetişim ve bilgi mekanı, kurumsal ve sosyal ağ analizi, ulaşım mekanı ve kritik tesisler konularında bilgi alışverişi sağlandı.