Pof. Dr. Handan TÜRKOĞLU, Doç. Dr. Fatih TERZİ, “Üst Ölçekli Planlama Deneyimleri Paneli”

AGÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Urban Studies dersi kapsamında düzenlenecek “Üst Ölçekli Planlama Deneyimleri” adlı panel; AGÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Mustafa AYTEN’in moderatörlüğünde, İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Öğretim Üyesi, Pof. Dr. Handan TÜRKOĞLU, Doç. Dr. Fatih TERZİ ve AGÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Muhammed Ziya PAKÖZ’ün panelistliğini üstlendiği; 13 Aralık Çarşamba günü saat 11:30’da Sümer Kampüsü, Büyük Ambar Binası, Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir. Seminer, ilgi duyan herkese açıktır.