Antakya Köprübaşı Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması Sonuçlandı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından açılan “Antakya Köprübaşı Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması” sonuçlandı.

Antakya Köprübaşı Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması’nda Bölüm Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ahu Akgün’ün dahil olduğu ve fakültemiz İç Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Ervin Garip, Doç. Dr. Banu Garip’in yer aldığı ekip 1.lik ödülüne; yine Bölüm Öğretim Üyemiz  Doç. Dr. Başak Demireş Özkul ve fakültemiz Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Ozan Önder Özener’in yer aldığı ekip 2. Mansiyona layık görülmüştür.

Bölüm üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

Yarışma sonuçlarına ve detaylı bilgiye yarışmanın websitesi üzerinden erişilebilir.